Cte gersang akak tensabarrier online dating

Rated 3.89/5 based on 550 customer reviews

otak da beku agaknye ngaaaaa~~~ok la eckceli nana juz nk share key words ni..la ramai sgt duk search 'main dengan orang gaji' haihhh pelik bin ajaib betol la.la yg dorang cari agaknye ek??? okey la aii tak mo pikir negatif, ntah2 org search sbb nk buat research kot (research ape kejadah nye la kan??? sila click kat pic tu ek kalo nk tgk dgn lebih jelas hehehe...pulak last week..23 hits...ngaaa~~~ tak puas2 ek korang search benda alah ni???

yg this week ni pulak ade la 12 org...ouchh mcm reporter lak aii ni...haaaa lagi satu korang perasan tak ramai gak yg search "jalang", "perempuan jalang", "blog jalang" ???

Tangan ku meramas teteknya dari luar baju kurungnya. "Tapi bukan sekarang kak…" Sebaik saja kak Linda menonggek untuk meletak baju nya atas katil aku terus mengesel batang ku yg keras ke punggung Kak Linda.

Dia tonggekkan lagi punggungnya berisi and padat punggung kak linda nie. Kini aku hanya bert-shirt and berseluar dalam renoma merah ku. "Akak kain akak biar saya yang buka," kata ku lembut.

Kak Linda nie teringin la pulak nak makan nasi kandar kampung melayu. ”Yg tu tak best, Yang akak tengah pakai lagi lawa...

So aku kata no hal, siang kak linda pergilah kursus. So aku kata la malam nanti kita jumpa untuk dinner. Walaupun penat, terpaksa jugak aku pergi jumpa kak linda yg chubby nie. Batang ku dalam seluar jeans 505 ku tok sah kira lah kan..... Tak kira lah baju kurung ka, kain labuh ka, blouse satin ke? Nak dipendekan cerita selepas makan ja, aku hantarlah kak Linda nie balik hotel dia. Atas katil kak Linda aku nampak sepasang bra and panty color merah.

Satu hari Kak Linda bagi tau aku dia ada kursus kat Penang. Dia kata dia tak dak kawan kat penang, so aku lah kena layan dia nanti. Dalam lif aku sengaja bagi kak Linda dok depan sebab aku nak tengok punggong dia puas2. Kak Linda pusing, ku tarik kak Linda sambil memeluknya dari depan. Aku kini tinggal t-shirt je.., cepat2 ku buka sendiri t-shirt ku.

Dalam pada itu aku selalu jugak memuji kecantikan Kak Linda. Aku pulak selalu mengalakkan Kak Linda nie berpakaian baju kurung jenis satin, baru terselah tetek dan punggungnya yang besar tu. Dia dah mula merenggek, lehernya ku cium2 dan ku jilat2 sekali. Tubuhku sebenarnya tak la macam body builder tapi aku seorang pemain bolasepak.

Danial mesti suka" Aku terkejut, sampai tak tahu nak balas ayat akak Linda tu. Sekali lagi ku gesel kan konek ku di punggung Kak Linda yang masih membelakangi aku. Sedap sungguh., sekali sekala dia menjilat bawah telur ku. Ku Lihat kebawah ku ramas tetek kak Linda yg sederhana tegang tu. Makin Lama makin laju kak Linda menghisap batang ku. Kak Linda tidak peduli sambil memperlajukan lagi aksi hisapan nya. aku pun tak tau la banyak mana sebab semuanya habis ditelan Kak Linda... Kusorot kisah ini yang berlaku di sekitar tahun 60an. Waktu itu kehidupan anak-anak baya aku agak terkongkong.Masa saya kecik2 dulu, saya rasa umur paling sesuai untuk berkahwin adalah 24 tahun. macam la bila dah umur 27 tiba2 jadi cantik, kurus, tinggi, kaya, pandai dan ada orang ngoraaattt. Namun di usia 28 tahun ni, masih ramai rakan2 saya yang belum berumahtangga. Tapi saya rasa zaman millenium ni, umur 30 pun belum dikira andartu.Dan bila dah melewati umur 27 tahun sudah dikira andartu (anak dara tua) atau lagi sedap andalusia (anak dara lanjut usia). Seriously ramai kawan2 saya yang dah melewati usia 30-an tapi masih beronggeng tanpa perlu fikirkan tentang suami dan anak. Dari seorang senior saya dulu, saya masih ingat lagi sampai sekarang.

Leave a Reply